خواص سماق در لاغری

نویسنده :مسعود هاشمی
تاریخ:دوشنبه 30 بهمن 1396-02:35 ب.ظ

اثرات دارویی و درمانی خواص سماق در لاغری و کاهش وزن

اثرات دارویی و درمانی خواص سماق در لاغری و کاهش وزن در سایت جسارت

خواص سماق در لاغری ,خواص سماق لاغری,خواص سماق برای لاغری,خواص سماق قرمز برای لاغری,سماق و چربی سوزی,سماق برای چربی سوزی,سماق و لاغری,رابطه سماق و لاغری,سماق لاغری,خوردن سماق و لاغری,سماق و ماست برای لاغری,ماست و سماق لاغری,رابطه سماق با لاغری,سماق لاغری شکم,خواص سماق لاغری,سماق برای لاغری خوبه,سماق برای لاغری خوب است,سماق باعث لاغری میشود,سماق برا لاغری,رژیم لاغری سماق,خوردن سماق برای لاغری,ماست و سماق برای لاغری

اثرات دارویی و درمانی خواص سماق در لاغری و کاهش وزن

خواص سماق در لاغری , خواص سماق لاغری , خواص سماق برای لاغری , خواص سماق قرمز برای لاغری

در این مطلب از سایت جسارت به اثرات دارویی و درمانی خواص سماق در لاغری و کاهش وزن می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

این گیاه اغلب در مناطق مدیترانه‌، جنوب ایتالیا و آسیای شرقی به ویژه در ایران دیده می ‌شود. انواع متنوعی دارد که برخی از آنها جنبه ‌ی تزیینی‌ داشته و اگر حواسمان نباشد، می ‌تواند موجب مسمومیت و خارش گردد.  در یونان باستان از چوب سماق برای رنگ آمیزی پارچه‌های پشمی استفاده می‌شده است و در کشور ایتالیا از این گیاه برای رنگ دادن به چرم استفاده می کردند.  در برخی از کشورها از سماق نوشیدنی تهیه می‌ کنند که برای تسکین درد معده و اختلالات گوارشی موثر است.

خواص سماق در لاغری

تا به حال چند راه را برای خلاص شدن از اضافه وزن امتحان کرده‌اید؟! چند دوره رژیم لاغری را نیمه‌کاره رها کرده‌اید؟! معمولا در هر جمعی که حاضر می‌شویم هر شخص نسخه‌ای برای لاغر شدن می‌پیچد و ما هم تا مدتی سرگرم به کار بردن آن می‌شویم. در میان روش‌های گوناگون این بار به شما پیشنهاد می‌کنیم خواص سماق برای لاغری را در روزچین بخوانید، شاید این نسخه ارزان قیمت مقبول بیفتند و کارگشا باشد.

خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از عمل رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کنند. رادیکال های آزاد با تخریب سلول های بدن نقش مهمی در بروز انواع سرطان دارند. بنابراین آنتی اکسیدان ها از بروز سرطان ها جلوگیری می کنند.

خواص سماق لاغری

نام علمی سماق Rhus Coriaria است که در قدیم به آن سماک نیز می‌گفتند. در واقع فارسی آن سماک و معرب آن سماق است. سماق برای ما ایرانی‌ها خوراکی آشنایی است. یکی از سین‌های هفت‌سین سفره نوروز باستانی، نماد رنگ طلوع خورشید و سمبل صبر و بردباری است. چاشنی‌ای که رفیق جدانشدنی کباب کوبیده ناب ایرانی است. بد نیست کمی درباره خواص سماق بدانیم.  قبل از اینکه به خواص سماق برای لاغری اشاره کنیم، یک نکته مهم را فراموش نکنید: اگر می‌خواهید به شیوه درست و اصولی و بدون صدمه زدن به سلامتی‌تان لاغر شوید حتما با متخصص تغذیه مشورت کنید. یادتان باشد که هیچ قرص، دارو و دمنوشی بدون تغذیه مناسب و ورزش باعث تناسب اندام شما نمی‌شود. پس هر روشی که به شما پیشنهاد می‌شود صرفا یک توصیه کمکی است و نه راه قطعی.

برای بیماران دیابتی مفید است، زیرا یکی از عوامل به وجود آمدن عوارض مختلف در دیابتی ها، ترکیب شدن گلوکز (قند خون) با پروتئین های حیاتی بدن است که به تغییر ساختار شیمیایی و عملکرد این پروتئین ها می انجامد. مطالعات نشان می دهد که سماق تا 81 درصد از بروز این فرایند جلوگیری می کند.

خواص سماق برای لاغری

سماق طبیعتی سرد و خشک دارد و سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین C و امگا ۳ است. سماق به دلیل خاصیت چربی‌سوزی به افرادی که به دنبال لاغرکننده‌های طبیعی هستند، توصیه می‌شود.  سماق از بین برنده چربی، از بین برنده سلول‌های سرطانی، رسیدن به تناسب اندام، رفع تهوع، مناسب برای بیماران دیابتی، موثر در درمان آلزایمر، رماتیسم، نقرس، مشکلات قلبی-عروقی، اسهال مزمن و اسهال خونی، تقویت لثه‌ها، کنترل فشار خون و کمک به سلامت دستگاه گوارش از جمله فوائد سماق هستند.

علت افزودن سماق به کباب این است که خوردن گوشت کباب شده باعت تولید آنزیم‌هایی در بدن می‌شود که مضر هستند. سماق می‌تواند اثر این آنزیم ها را خنثی کند. – در رفع غلظت خون موثر است. خوردن گرد سماق با آب سرد از خونریزی داخلی جلوگیری می کند. غرغره ی جوشانده سماق برای ورم گلو و دهان مفید است. مالیدن آب جوشانده ی سماق روی محل ضربه دیده، از ورم آن جلوگیری می کند.

خواص سماق قرمز برای لاغری

گیاه سماق و دمنوش تهیه شده از آن چربی سوز است و باعث از بین رفتن چربی بدن می‌شود و به همین دلیل به تناسب اندام کمک می‌کند. بیشتر گیاهان دارویی باعث پاکسازی بدن، تحریک متابولیسم یا سوخت و ساز بدن، افزایش حجم ادرار و دفع آن و بهبود گوارش می‌شوند.  بیشتر دمنوش‌های گیاهی به ویژه دمنوش سماق، سرشار از اسید اسکوربیک یا همان ویتامین C هستند که یک آنتی اکسیدان قوی برای دفع چربی‌ها، سلول‌ها و بافت‌های مرده و آسیب‌دیده به حساب می‌آید. سماق نیروی کمکی خوبی برای دستگاه گوارش نیز محسوب می‌شود. مصرف سماق به بدن کمک می‌کند تا از شر رادیکال‌های آزاد به ویژه در دستگاه گوارش خلاص شود.

اثرات دارویی و درمانی خواص سماق در لاغری و کاهش وزن

خواص سماق در لاغری , خواص سماق لاغری , خواص سماق برای لاغری , خواص سماق قرمز برای لاغری

 گردی که روی میوه سماق می‏نشیند و به آن خاک سماق می‏گویند، بسیار قابض و کمی تلخ است و به علت داشتن املاح، از ترشحات بی رنگ زنانه جلوگیری می‏کند. منوراژی (خونریزی رحم) و خونریزی در فواصل قاعدگی را کاهش می دهد. خونریزی سینه (هموپتزی) را کم می کند.

سماق و چربی سوزی

طرز تهیه دمنوش سماق : یک تا دو قاشق سماق پودر شده را در آب جوش بریزید و مانند چای معمولی آن را دم کنید. چون طبیعت سماق سرد است پیشنهاد می‌کنیم کمی نبات سفید به آن اضافه کنید. بعد دمنوش را مدت کوتاهی کنار بگذارید تا ته‌نشین شود و از یک صافی ریز رد کنید تا کاملا صاف شود. حالا دمنوش سماق شما آماده است.

اسهال معمولی و اسهال خونی را برطرف می کند. کمپرس با سماق در التیام زخم، سوختگی، اگزما، ترک نوک سینه و عضو ضرب دیده موثر می باشد. برای رفع تهوع و استفراغ ، سماق را با زیره و آب سرد مخلوط کرده و مصرف نمایید. چای سماق برای کاهش تعریق به کار می رود.

سماق برای چربی سوزی

خوردن سماق تازه مسمومیت ایجاد می‌کند، بنابراین فقط از سماق خشک استفاده کنید، فراموش نکنید اگر طبعتان سرد است سماق را به تنهایی مصرف نکنید و حتما آن را با یک مصلح مانند نبات یا گیاهان با طبع گرم استفاده کنید. سماق تحریک کننده اشتها نیز هست و به دلیل اینکه حاوی تانن است یبوست‌زا نیز محسوب می‌شود. پس در خوردنش زیاده‌روی نکنید.  یادتان باشد اگر از بیماری خاص یا حساسیت غذایی رنج می‌برید قبل از مصرف دمنوش سماق یا سماق خشک با پزشک معالجتان مشورت کنید.

خواص سماق در لاغری




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

مضرات و خواص ماش در طب سنتی برای بارداری و لاغری

نویسنده :مسعود هاشمی
تاریخ:شنبه 28 بهمن 1396-10:54 ق.ظ

مضرات و خواص ماش در طب سنتی برای بارداری و لاغری

خواص ماش در طب سنتی ، فواید ماش در طب سنتی ، خواص جوانه ماش در طب سنتی ، خواص ماش طب سنتی ، خواص ماش از نظر طب سنتی ، خواص جوانه ماش طب سنتی ، خواص جوانه ها در طب سنتی ، مضرات و خواص ماش در طب سنتی

خواص ماش در طب سنتی ، ماش در طب سنتی ، خواص ماش ، خواص جوانه ماش در طب سنتی

در این مطلب از سایت جسارت به خواص ماش در طب سنتی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.ماش یکی از انواع حبوبات بسیار مفید و متاسفانه در حال فراموشی است. ماش خاص ایران و خاور میانه است و در دیگر مناطق دنیا مصرف آن رواج زیادی ندارد.امیدواریم با خواندن این مطلب نسبت به مصرف آن چه در غذا بصورت پلو و آش و چه به صورت جوانه ماش رغبت بیشتری از خود نشان دهید.ماش یکی از حبوبات بسیار مفید و غنی است. با این که زادگاه اولیه ی آن ایران است ولی روز به روز کمتر استفاده می شود و در حال فراموش شدن است. شاید اگر از خواص فراوان آن مطلع شوید، به مصرف بیشتر آن راغب شوید.ایرانیان قدیم ماش را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد ماش نام گرفت.ر

خواص ماش در طب سنتی

ایرانیان قدیم ماش را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد ماش نام گرفت. یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی آش ماش است.این دانه خاص ایران و خاور میانه است و مصرف آن در دیگر مناطق دنیا رواج زیادی ندارد.این دانه غنی ، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری کمی دارد ؛ یعنی پرخاصیت و غیر چاق کننده است. از این رو بهتر است در دوران رژیم لاغری حداقل هفته ای یک بار از ماش استفاده شود چون بسیار زود هضم و غیر نفاخ است و  به علت دارا بودن ویتامین A و D نیازهای بدن ما را تأمین می کند و برای تقویت اعصاب و بینایی مفید است.ماش برای افرادی که دچار ضعف و ناتوانی هستند بسیار مفید است.ضماد ماش پخته با سرکه برای درمان اگزما و امراض جلدی مفید است.اگر ماش را با پوست بپزید و بخورید، برای درمان اسهال مفید است، ولی برای لینت مزاج دانه های پوست کنده آن را مصرف کنید.

فواید و خواص ماش در طب سنتی

اگر میزان کلسترول خونتان بالا است استفاده از ماش را به شما توصیه می‌کنیم.دانه‌های ماش دارای کلسترول پایین و مقدار زیادی فیبر رژیمی محلول هستند.فیبر رژیمی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می‌شود که قابل هضم نیستند. فیبرهای رژیمی دو گونه هستند: محلول و غیرمحلول. فیبر غیرمحلول به تعادل و تنظیم حرکات روده می‌پردازد ولی کار زیادی برای کاهش فشارخون انجام نمی‌دهد. فیبر محلول وقتی با آب موجود در سیستم هاضمه مخلوط شود ماده ژل مانندی را تشکیل می‌دهد که به نوبه خود به بهبود عملکرد اعضای بدن می‌پردازد.غذاهای سرشار از فیبر رژیمی محلول، به کاهش کلسترول بد خون (LDL) کمک می‌کنند و این کار را با تشویق به تولید گیرنده‌های LDL که مسئول بیرون راندن کلسترول بد اضافی از جریان خون هستند، انجام می‌دهند.مصرف روزانه 10 تا 25 گرم فیبر محلول برای کاهش کلسترول بد نیز توصیه می‌شود. هر پیمانه ماش حاوی 1/9 گرم فیبر رژیمی تام است.

خواص ماش در طب سنتی ، ماش در طب سنتی ، خواص ماش ، خواص جوانه ماش در طب سنتی

توصیه امام رضا (علیه السلام) به خوردن ماش:

امام رضا (علیه السلام)در پاسخ به یکی از یارانش درباره ی بهق (شبیه برص، لکه های روی پوست ) فرمودند : ماش تازه رادرفصل نوبر خودش بردار و همراه با برگش بکوب و آب آن را بگیر و ناشتا بخور و بر روی بهق بمال .

خاصیت ماش در طب سنتی

ماش، یکی از مواد غذایی است که در گروه حبوبات جای می‌گیرد. همان‌طور که می‌دانید، در برنامه غذایی روزانه، حبوبات مهم‌ترین منبع تامین پروتئین گیاهی هستند و ماش نیز ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی دارد و دارای تقریبا 3/16 گرم پروتئین در هر پیمانه است و در اکثر جوامع منبع عمده تامین پروتئین به ویژه برای گیاه‌خواران است.مصرف ماش هیچ‌گونه ممنوعیتی برای هیچ‌کس ندارد اما کسانی که اسیداوریک یا نقرس دارند، باید موادغذایی پروتئین‌داری را که پورین گیاهی دارند،‌محدود کنند.البته ترکیبات پورینی در ماش نسبتا کم است و لازم نیست این افراد نیز ماش را از برنامه غذایی خود کاملا حذف کنند؛ بلکه تنها محدودیت به خرج دادن در مصرف آن کفایت می‌کند.مطالعات انجام شده از سوی انجمن دیابت آمریکا نشان داده که ماش برای درمان اسهال نیز مفید است؛ ضمن اینکه زودهضم هم هست و از آنجا که ماده غذایی متعادلی است، مصرفش به دیابتی‌ها هم توصیه می‌شود.مطابق طب سنتی، دانه ماش دارای مواد غذایی کافی و با طبیعت سرد است.در هنگام مصرف و پختن دانه ماش بهتر است مقداری نمک در آب جوشانده آن افزوده شود و یا قبلاً به مدت بیست و چهار ساعت، آن را در آب سرد خیس نمایند.دانش امروزی ثابت کرده که دانـه ماش علاوه بر آنکه در درمان آبله و سرخک و بیماریهاى نظیر آن تاءثیر زیاد دارد، ضماد آرد آن براى رفع التهابات سطحى بدن بخصوص لک و پیسى بکار مى رود.در همین زمینه امام رضا (ع) در پاسخ به پرسش یکی از یارانش در مورد بهک می فرماید: ماش تازه را در هنگام خاص خودش فراهم کن و آن را با برگش بکوب و آب آن را بگیر و ناشتا بخور و بر روی محل بهک نیز بمال.

خواص ماش در طب سنتی ، ماش در طب سنتی ، خواص ماش ، خواص جوانه ماش در طب سنتی

در طب چینی‌ها و هندی‌ها از این جوانه در بسیاری از موارد آشپزی و نیز موارد درمانی استفاده شده و به عنوان نمونه برای مصارف درمانی در سم‌زدایی بدن وخاصیت ادرارآور بودن آن استفاده می نمایند و جوانه ماش سرشار از ویتامین C است که این مقدار در ماش پخته وجود نداشته و جوانه ماش انرژی‌زای واقعی بحساب می اید و برای کودکان و نوجوانان ملو از مواد مغذی است.

طب سنتی و خواص ماش

بر اساس طب گیاهی طبع ماش کمی سرد و خشک است و استفاده زیاد آن باعث زیاد شدن خلط آن می‎شود.وجود پتاسیم در ماش سبب شستشوی کلیه‎ها و پایین آوردن درجه اسیدی خون و منظم کردن ضربان قلب خواهد شد برای درمان ورم ماش تازه جوشانده و سپس له کرده با زرده تخم‎مرغ مخلوط کرده بر موضع ورم بمالید و ماش التهاب‎های صفرا را از بین می‎برد و تسکین دهنده سرفه میباشد.چینی‌های باستان از این گیاه برای رفع گرما و سم‌زدایی بدن استفاده می‌کردند.ماش مسکن درد بواسیر است البته باید پوست کنده آن مصرف گردد و افرادی که سکسکه‎های مقاوم دارند با خوردن ماش پخته برطرف میشود و  برای درمان کک مک پودر ماش را با عرق مورد مخلوط نمایید و به صورت ضماد بر روی ان ها قرار دهید.خوردن ماش برای کسانی که مبتلا به خارش شدید بدن میباشند بسیار مفید می‎باشد.در طب های سنتی ضماد آرد ماش برای رفع التهابات سطحی بدن بخصوص لک و پیسی به کار برده میشودبرای اعضای بدن که خواب رفته و بی‎حس شده باشند با ضماد پخته ماش مالش دهید.افرادی که دچار بیماری صرع هستند از ماش پوست کنده استفاده کنند.

خواص جوانه ماش در طب سنتی

* جوانه ماش سرشار از مواد مغذی بوده و انرژی‌زای واقعی است*

* جوانه ماش ترد و خوشمزه بوده و طعم آن کمی شیرین است و هضم آن نسبت به ماش پخته شده راحت‌تر صورت می‌گیرد*

* جوانه ماش سرشار از ویتامین C است که این مقدار در ماش پخته وجود ندارد. جوانه ماش انرژی‌زای واقعی بوده و مملو از مواد مغذی است*

* جوانه‌های ماش برخلاف دیگر سبزیجات که هرچه بیشتر رسیده می‌شوند خواص تغذیه‌ای آن‌ها کاهش می‌یابد، خواص خود را تا زمانی که به مصرف برسند حفظ می‌کنند*

* جوانه‌ها، غنی‌ترین منبع آمینواسیدها (برای پروتئین)، ویتامین‌ها و مواد معدنی محسوب شده و همچنین دارای فیبر خوبی نیز هستند.

آن‌ها حاوی انواع ویتامین‌های (A, B, C, D, E, k)، اسید فولیک و نیز منبع عالی از آهن، پتاسیم، کلسیم،‌ فسفر، منیزیم و روی هستند*

*خواص تغذیه‌ای جوانه‌ها نسبت به نوع جوانه متغیر است. جالب است بدانید جوانه ماش حاوی فیتوکمیکال‌های استروژن مانندی درون خود موسوم به ایزوفلاون‌ها است که مصارف درمانی بسیاری دارند*

خواص ماش در طب سنتی ، ماش در طب سنتی ، خواص ماش ، خواص جوانه ماش در طب سنتی

افرادی که مبتلا به بیماری های دستگاه گوارش می‎باشند از ماش کمتر استفاده نمایند.خوردن زیاد ماش برای دندان‎ها مضر میباشد.به دلیل داشتن پروتین قابل توجه آن کسانی که نقرس دارند کمتر مصرف کنند.

خواص ماش در طب سنتی




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

کاکائو در طب سنتی

نویسنده :مسعود هاشمی
تاریخ:دوشنبه 16 بهمن 1396-12:11 ق.ظ

خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون

خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون در سایت جسارت

کاکائو در طب سنتی,کاکائو طب سنتی,خواص کاکائو در طب سنتی,مضرات کاکائو در طب سنتی,شیر کاکائو در طب سنتی,پودر کاکائو در طب سنتی,کاکائو و طب سنتی,شیر کاکائو طب سنتی,خواص کاکائو طب سنتی,مضرات کاکائو طب سنتی,کاکائو از نظر طب سنتی,خواص شکلات تلخ در طب سنتی,خواص کاکائو از نظر طب سنتی,کاکائو و فشار خون,رابطه کاکائو و فشار خون,کاکائو فشار خون,کاکائو برای فشار خون,اثر کاکائو بر فشار خون,خواص کاکائو برای فشار خون,تاثیر کاکائو در فشار خون

خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون

کاکائو در طب سنتی , کاکائو طب سنتی , خواص کاکائو در طب سنتی , مضرات کاکائو در طب سنتی

در این مطلب از سایت جسارت به خواص در مانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون می پردازیم . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد

از نظر خاستگاه قهوه، معروف است که درخت قهوه بومى حبشه و از آن دیار برخاسته است. گفته مى‏ شود که شهرت و خواص قهوه مرهون چوپانى است که در حبشه در حین چراندن گوسفندانش، روزى مشاهده مى‏ نماید که گوسفندان پس از خوردن دانه‏ هاى میوه قهوه فعالیت و نشاط خاصى یافته‏ اند؛ و انتشار داستان مشاهدات این چوپان سرآغاز شهرت خواص دانه ‏هاى قهوه شده است.

کاکائو در طب سنتی

هنگامی که اسپانیایی ها وارد مکزیک شدند از اندیشه رشد پول شگفت زده گردیدند. دانه های کاکائو به اروپا، آفریقا و سپس فیلیپین برده شد. کاکائو در گذشته شیک و مد روز بوده و توسط طبقات مرفه استفاده می شد. فرانسوی ها با هدف تسلط و سلطه بر این صنعت به بهبود طعم و مزه آن افزودند. آن گاه آن را به انگلستان معرفی نمودند. کاکائو به لحاظ فوایدش برای سلامت بدن بسیار با ارزش و گران بها بود. هندی ها متوجه رشد کاکائو در فیلیپین شده و تخم آن را با خود به جاکارتا بردند. اولین کاشت توسط آفت های قارچی پژمرده و خشک شد که آن ها دست به کشت دوباره زدند. هلندی ها بسیار اشتیاق داشتند کاکائو را با هزینه کمتر به اروپا ببرند.برای این کار به توسعه طرز تهیه و روند آن پرداختند که به آن کاکائو هلندی می گویند. در مرحله تخمیر تولیدات است که جابجایی کاهش میزان اسیدی با یک عامل قلیایی اتفاق می افتد. امروزه این عمل بیشتر با جوش شیرین انجام می شود.

خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون

کاکائو در طب سنتی , کاکائو طب سنتی , خواص کاکائو در طب سنتی , مضرات کاکائو در طب سنتی

همچنین  گویند سبب اطلاع بر آن آنست که، شیخ ابوالحسن شاولى رحمه الله تعالى که در کوهستان یمن صومعه داشت، و مریدان او به سبب کثرت شب بیدارى و ریاضات کسل و مانده مى‏شدند، بعضی از مریدان اتفاقاً ثمر آن را یافته خوردند رفع کسل و ماندگى ایشان شد؛ و این را به دیگران گفتند ایشان نیز خوردند و نفع یافتند. لذا به پیر خود گفتند و او حکم نمود که در آب جوش داده آب آن را بیاشامند؛ پس چون این میوه را در آب جوش داده آب آن را مى ‏آشامیدند باعث رفع کلال و ملال ایشان مى‏ شد. پس رفته رفته شهرت تمام یافت و تجار در کل بلاد بردند و منتشر ساختند.

کاکائو طب سنتی

کاکائو ارزان تر هلندی به انگلستان برده می شود و به طور انبوه به بازار عرضه می شود. یک شیمیدان سوئیسی مخلوط شیر با کاکائو را امکان پذیر کرد. او کشف کرد که کاکائو کم چرب می تواند با شیر کم آب و یا تبخیر شده و مخلوط گردد. این دستاورد جدید شکلات شیری، یک موفقیت فوری کسب و کار برای شکلات سوئیسی شد. امروزه شرکت های بسیاری در زمینه تهیه، ترکیب و مخلوط کاکائو فعالیت می کنند. دستورالعمل ها و ترکیبی که از چربی بالای کاکائو و تخمیر استفاده می کنند حاوی بیشترین خواص و فواید برای سلامت هستند. یک شکلات شیرین دارای 15-35 درصد کاکائو و مقادیر زیادی شکر است. شکلاتی که بیش از 50 درصد کاکائو دارد، در دسته شکلات تلخ قرار می گیرد. یک شکلات نیمه تلخ و شیرین حاوی 50-70 درصد کاکائو می باشد اما وقتی محتوی کاکائو به بیش از 70 درصد می رسد ما آن را تلخ و شیرین می نامیم. برخی از 70 درصد کاکائوها هنوز شکلات شیری محسوب می شوند و این زمانی است که شیر جامد موجود در آن ها از 2 درصد بیشتر باشد.

خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون

کاکائو در طب سنتی , کاکائو طب سنتی , خواص کاکائو در طب سنتی , مضرات کاکائو در طب سنتی

قهوه از اوان قرن پانزدهم به سایر مناطق مشرق زمین رفته، و معروف است که اولین قهوه‏ خانه ها در شهر مکه در اوایل قرن شانزدهم میلادى ایجاد و افتتاح شده است. پس از آن مصرف آن بتدریج به اروپا نیز وارد و معمول گردید. در سال ۱۶۵۴ اولین قهوه‏خانه در شهر مارسى فرانسه دایر گردید و پس از آن بتدریج در تمام اروپا و سایر مناطق عالم منتشر و معمول شده است.

خواص کاکائو در طب سنتی

فواید کاکائو وقتی بیشتر است که شکلات شیری نباشد. برای تخمیر کاکائو که به طور طبیعی تولید شده به چهار تا هفت روز زمان نیاز است. تخمیر همان طور که برای انگورها نیز اتفاق می افتد باعث کاهش شکر، کشتن میکروب ها و طعم و عطر خوب می گردد. تحقیقات در مورد خواص درمانی کاکائو هم چنان ادامه دارد. داستان های متناقض بسیاری در مورد خواص کاکائو برای سلامت بدن وجود دارد. یافتن مطالعه و تحقیقات در مورد افتراق بین آن دسته از مردمی که شکلات با چربی و کاکائو بالا مصرف می کنند و آن هایی که از نوع مواد قلیایی و بدون چربی استفاده می نمایند امری دشوار است. در یک بیان وسیع از یک طرف کاکائو خوب تخمیر شده طبیعی و از سوی دیگر کاکائو به عمل آوری نادرست به نام شکلات شیری وجود دارد. محتوی و عنصر اصلی در شکلات شیری شکر است.

خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون

کاکائو در طب سنتی , کاکائو طب سنتی , خواص کاکائو در طب سنتی , مضرات کاکائو در طب سنتی

کاکائو را بیشتر مردم تحت عنوان شکلات کاکائویی می‌شناسند . کره کاکائو نیز در شیرینی‌پزی، پردازش توتون، صابون و فرآورده‌های آرایشی استفاده می‌شود و گران‌ترین چربی جهان است.  کاکائو به عنوان دارویی انرژی‌بخش، شادی‌آفرین و تقویت‌کننده قلب شناخته می‌شود .

مضرات کاکائو در طب سنتی

خواص و مزایای درمانی کاکائو : کاکائو باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود. محققان دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد و بریگهم و بیمارستان زنان بوستون در تحقیقات خود 15 نفر از افراد زیر 50 سال و 19 نفر از افراد بالای 50 سال را مورد مطالعه قرار دادند. پس از مصرف چهار تا شش روز کاکائو غنی از فلاونون جریان خون به طور چشمگیری در هر دو گروه بهبود یافت. قابل توجه آن که در گروه مسن تر تأثیر آن بیشتر بود نتایج این تحقیقات در مجله فشار خون مورخ 24 آگوست 2006 میلادی منتشر گردید. نتیجه آن است که کاکائو غنی از فلاونون باعث بهبود عملکرد قلب و عروق در دوران کهولت سن خواهد شد.

خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون

کاکائو در طب سنتی , کاکائو طب سنتی , خواص کاکائو در طب سنتی , مضرات کاکائو در طب سنتی

در بعضی از مطالعات ثابت شده است کاکائو باعث کاهش فشار خون و تنظیم کلسترول بد در خون می‌شود. این گیاه به عنوان ضدعفونی‌کننده و انگل‌کش نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. از خواص دیگر کاکائو می‌توان به خاصیت ادرارآوری، قاعده‌آوری و سقط‌کنندگی آن اشاره کرد.

شیر کاکائو در طب سنتی

کاکائو کلسترول را بهبود می بخشد : بالتیمور از برنامه طب داخلی دانشگاه جانزهاپکینز به تجزیه و تحلیل نتیجه مصرف کاکائو تلخ غنی از فلاونون بر روی 28 داوطلب سالم در طول یک هفته پرداخت. کلسترول بد داوطلبان 6 درصد کاهش داشته و کلسترول خوب افزایش 9 درصدی نشان داد.  کاکائو جریان خون به مغز را گسترش می دهد. گروه مغز و اعصاب بوستون به مطالعه 34 نفر داوطلب سالم بین سنین 66-78 پرداخت. آنان در مطالعه جریان خون به مغز داوطلبان از دستگاه اولتراسوند مخصوص اندازه گیری استفاده کردند. کاکائو به رژیم غذایی داوطلبان به مقادیر فراوان اضافه شد. با گذشت یک هفته جریان خون آنان به میزان 6-14 درصد بالغ گردید. گروه محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف بالای کاکائو باعث کاهش سکته مغزی و زوال عقل می گردد. این یافته در مورخ 4 آپریل 2008 منتشر شد.

خواص درمانی کاکائو در طب سنتی و کنترل فشار خون

کاکائو در طب سنتی , کاکائو طب سنتی , خواص کاکائو در طب سنتی , مضرات کاکائو در طب سنتی

در بعضی از نقاط دنیا از کاکائو برای درمان طاسی، سوختگی، سرفه، خشکی لب‌ها و چشم استفاده می‌کنند. کاکائو انرژی‌بخش بوده و باعث از بین رفتن بی‌حالی، سختی‌های زایمان ، حاملگی و روماتیسم می‌شود.  محلی‌ها از کاکائو در درمان مارگزیدگی و جراحت‌ها نیز بهره می‌برند.

پودر کاکائو در طب سنتی

کاکائو سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد : دانشگاه بارسلونا اسپانیا به این نتیجه دست یافت که مصرف طولانی مدت کاکائو سرشار از فلاونون باعث بهبود پاسخ گلبول های سفید به التهاب و تورم در حیوانات آزمایشگاهی گردید. هم چنین به این نتیجه رسیدند که لازم است مطالعات دراز مدتی در مورد بررسی این موضوع در مورد انسان صورت گیرد. این یافته در مورخ 6 ژانویه 2009 منتشر شد. کاکائو فشار خون را کاهش می دهد : محققان در انجمن سرطان آتلانتا آمریکا 133 نفر از سرخپوستان قبیله کونا ساکن در پاناما را با 183 نفر از افراد این قبیله که به منطقه وراکروز نقل مکان کرده بودند مقایسه کردند. فشارخون به طور چشمگیری در میان گروه ساکن در پاناما پایین تر بود. آزمایش ادرار مشخص کرد که هیچگونه تفاوتی در نمک مصرفی رژیم غذایی آن ها نبوده است. بررسی رژیم غذایی از 118 قلم نشان داد که آن ها رژیم غذایی مشابهی داشتند تنها گروه دارای فشار خون پایین تر 10بار بیشتر کاکائو غنی از فلاونون مصرف کرده بودند.

کاکائو در طب سنتی




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 




Admin Logo
themebox Logo



شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات